6:00pm

Duration: Sunday 8 September 2024, 18:00 - 20:00

Location: Local venue TBC

8:00am

Registration and exhibition opens

8:50am

Early doors sessions

Duration: 1 hour

Future Housing Leaders breakfast session

Duration: 1 hour

9:00am

Welcome breakfast with the NHF and CIH

Duration: 30 minutes

Location: Joint CIH and NHF stand in the exhibition

10:00am

Welcome to the first ever Housing Community Summit

Duration: 10 minutes

Location: Main stage

Speakers:

  • Kate Henderson

    Kate Henderson
    National Housing Federation

  • Gavin Smart

    Gavin Smart
    Chartered Institute of Housing

10:10am

Chair’s opening remarks

Duration: 5 minutes

Location: Main stage

Chair:

  • Victoria Derbyshire

    Victoria Derbyshire

10:15am

Duration: 40 minutes

Location: Main stage

11:00am

Duration: 30 minutes

Location: Main stage

11:30am

Refreshments and networking

Duration: 30 minutes

12:05pm

Location: Main stage

12:55pm

Sub-plenaries (please select one option)

Duration: 40 minutes

Duration: 40 minutes

Duration: 40 minutes

Duration: 40 minutes

Duration: 13:00 - 14:30

1:35pm

Lunch and networking

Duration: 2 hours

Location: Furniture Resource Centre

Devolution network lunch

2:40pm

Sub-plenaries (please select one option)

Duration: 40 minutes

Duration: 40 minutes

Duration: 40 minutes

Duration: 40 minutes

3:20pm

Refreshments and networking

3:55pm

Duration: 40 minutes

Location: Main stage

4:40pm

Keynote

Duration: 40 minutes

Location: Main stage

5:20pm

Duration: 5 minutes

Location: Main stage

Chair:

  • Victoria Derbyshire

    Victoria Derbyshire

5:00pm

Duration: 2 hours

Location: Exhibition

7:00pm

Sponsored by:

7:30am

Duration: 30 minutes

Location: Meeting point: ACC Liverpool

Duration: 30 minutes

Location: Meeting point: ACC Liverpool

8:00am

Registration and exhibition opens

8:10am

Early doors sessions

Transformational change

Duration: 40 minutes

Future Housing Leaders breakfast session

Duration: 40 minutes

9:00am

Opening remarks from the chair

Duration: 5 minutes

Chair:

  • Victoria Derbyshire

    Victoria Derbyshire

9:05am

Duration: 40 minutes

Location: Main stage

9:50am

Duration: 40 minutes

Location: Main stage

10:30am

Refreshments and networking

11:00am

Sub-plenaries (please select one option)

Duration: 40 minutes

Duration: 40 minutes

Duration: 40 minutes

Duration: 40 minutes

Duration: 11:45 - 13:30

Location: Kirkdale, Liverpool

11:50am

Sub-plenaries (please select one option)

Duration: 40 minutes

Duration: 40 minutes

Duration: 40 minutes

Duration: 40 minutes

12:30pm

Lunch and networking

1:30pm

Sub-plenaries (please select one option)

Duration: 40 minutes

Duration: 40 minutes

Duration: 40 minutes

Duration: 13:20 -14:10

2:10pm

Refreshments and networking

2:40pm

Duration: 40 minutes

Location: Main stage

3:25pm

Ministerial keynote

Duration: 30 minutes

Location: Main stage

3:55pm

Chair’s closing remarks

Duration: 5 minutes

Location: Main stage

Chair:

  • Victoria Derbyshire

    Victoria Derbyshire

4:00pm

Exhibition closes

6:00pm

Duration: Sunday 8 September 2024, 18:00 - 20:00

Location: Local venue TBC

8:00am

Registration and exhibition opens

Location: Exhibition

Welcome breakfast briefings

Location: Exhibition theatres

10:00am

Welcome to the first ever Housing Community Summit

Location: Streamed to exhibition theatres

Speakers:

  • Kate Henderson

    Kate Henderson
    National Housing Federation

  • Gavin Smart

    Gavin Smart
    Chartered Institute of Housing

10:10am

Duration: 10 minutes

Location: Theatre 1: Asset management & decarbonisation

Sponsored by:

Duration: 10 minutes

Location: Theatre 2: Housing management & communities

Sponsored by:

Duration: 10 minutes

Location: Theatre 3: Digital & technology

Duration: 10 minutes

Location: Theatre 4: Health & housing

Sponsored by:

10:20am

Duration: 1 hour

Location: Theatre 1: Asset management & decarbonisation

Duration: 1 hour

Location: Theatre 2: Housing management & communities

Duration: 1 hour

Location: Theatre 3: Digital & technology

Duration: 1 hour

Location: Theatre 4: Health & housing

11:30am

Duration: 1 hour

Location: Theatre 1: Asset management & decarbonisation

Duration: 1 hour

Location: Theatre 2: Housing management & communities

Duration: 1 hour

Location: Theatre 3: Digital & technology

Duration: 1 hour

Location: Theatre 4: Health & housing

12:40pm

Duration: 1 hour

Location: Theatre 1: Asset management & decarbonisation

Duration: 1 hour

Location: Theatre 2: Housing management & communities

12:30pm

Lunch and networking

Duration: 2 hours

Location: Exhibition

Duration: 1 hour

Duration: 1 hour

1:45pm

Duration: 1 hour

Location: Theatre 1: Asset management & decarbonisation

Duration: 1 hour

Location: Theatre 2: Housing management & communities

Duration: 1 hour

Location: Theatre 3: Digital & technology

Duration: 1 hour

Location: Theatre 4: Health & housing

1:45pm

Food and networking

Location: Exhibition

2:50pm

Duration: 1 hour

Location: Theatre 3: Digital & technology

3:55pm

Duration: 45 minutes

Location: Theatre 1: Asset management & decarbonisation

Duration: 45 minutes

Location: Theatre 2: Housing management & communities

Duration: 45 minutes

Location: Theatre 3: Digital & technology

Duration: 45 minutes

Location: Theatre 4: Health & housing

4:40pm

Closing keynote stream

Duration: 35 minutes

Location: Streamed to exhibition theatres

5:15pm

Chair's closing remarks

Duration: 15 minutes

Location: Streamed to exhibition theatres

Chair:

  • Victoria Derbyshire

    Victoria Derbyshire

5:30pm

Exhibition drinks reception and networking

Duration: 3 hours and 30 minutes

Location: Exhibition

7:30am

Location: Meeting point: ACC Liverpool

Location: Meeting point: ACC Liverpool

8:00am

Registration and exhibition opens

Location: ACC Liverpool

8:10am

Breakfast briefings

Duration: 30 minutes

Location: Exhibition theatres

9:00am

Opening remarks from the chair

Duration: 5 minutes

Location: Streamed to exhibition theatres

Chair:

  • Victoria Derbyshire

    Victoria Derbyshire

9:15am

Duration: 5 minutes

Location: Theatre 1: Asset management & decarbonisation

Sponsored by:

Duration: 5 minutes

Location: Theatre 2: Housing management & communities

Sponsored by:

Duration: 5 minutes

Location: Theatre 3: Digital & technology

Duration: 5 minutes

Location: Theatre 4: Health & housing

Sponsored by:

9:20am

Duration: 1 hour

Location: Theatre 1: Asset management & decarbonisation

Duration: 1 hour

Location: Theatre 2: Housing management & communities

Duration: 1 hour

Location: Theatre 3: Digital & technology

Duration: 1 hour

Location: Theatre 4: Health & housing

10:25am

Duration: 1 hour

Location: Theatre 1: Asset management & decarbonisation

Duration: 1 hour

Location: Theatre 2: Housing management & communities

Duration: 1 hour

Location: Theatre 4: Health & housing

11:30am

Duration: 1 hour

Location: Theatre 2: Housing management & communities

Showcase: Artificial Intelligence advancements for operational efficiency in social housing

Duration: 1 hour

Location: Theatre 3: Digital & technology

12:30pm

Lunch & networking

Location: Exhibition

Lunch & learn: Housing Camp with CIH North West Regional Group

Lunch & learn: CIH Future and NHF Future Leaders

12:35pm

Duration: 1 hour

Location: Theatre 1: Asset management & decarbonisation

Duration: 1 hour

Location: Theatre 2: Housing management & communities

Duration: 1 hour

Location: Theatre 3: Digital & technology

Duration: 1 hour

Location: Theatre 4: Health & housing

1:40pm

Duration: 1 hour

Location: Theatre 1: Asset management & decarbonisation

Duration: 1 hour

Location: Theatre 2: Housing management & communities

Duration: 1 hour

Location: Theatre 4: Health & housing

1:40pm

Food & networking

Duration: 1 hour

Location: Exhibition

2:40pm

Duration: 1 hour

Location: Theatre 3: Digital & technology

3:55pm

Chair's closing remarks

Duration: 5 minutes

Location: Streamed to exhibition theatres

Chair:

  • Victoria Derbyshire

    Victoria Derbyshire